Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Úrad na ochranu osobných údajov SR potvrdilo spoločnosti Cosmetic Trade s.r.o. registráciu informačného systému osobných údajov s prideleným registračným číslom - 201417421.

Spoločnosť Cosmetic Trade s.r.o. nezhromažďuje osobné údaje, ktoré by mohli identifikovať špecifickú osobu, okrem prípadov, kedy osoba sama poskytne spoločnosti Cosmetic Trade s.r.o. tieto údaje dobrovoľne. Takéto údaje môžu byť získané v prípade, kedy sa osoba dobrovoľne zaregistruje za účelom využívania služieb serveru www.luxuska.sk. Akékoľvek osobné údaje identifikujúce konkrétnu osobu nebudú poskytované ani predané tretej strane, okrem prípadov kedy na to užívateľ bude upozornený v dobe zberu dát.

Spoločnosť Cosmetic Trade s.r.o. si vyhradzuje právo uskutočňovať analýzy o chovaní užívateľov na svojich internetových stránkach. Medzi tieto analýzy patrí napríklad meranie návštevnosti a sledovanie chovania na internetových stránkach. Tieto údaje môžu byť k dispozícii prípadným zadávateľom reklamy, vždy však v podobe štatistického prehľadu, nie menovite.

Užívatelia by mali vziať na vedomie, že údaje, ktoré dobrovoľne poskytnú do diskusných fór alebo iných automaticky generovaných stránok môžu byť použité treťou stranou. Takéto použitie osobných informácií však nie je možné kontrolovať a spoločnosť Cosmetic Trade s.r.o. za ne nenesie žiadnu zodpovednosť.

Užívatelia by si mali byť vedomí skutočnosti, že niektoré informácie o užívateľoch môžu byť automaticky zbierané v priebehu štandardných operácií serveru (napr. IP adresa užívateľa) a tiež pri použití cookies (malých textových súborov, ktoré sa ukladajú na počítači užívateľa za účelom identifikácie alebo autentifikácie užívateľa, prípadne fungovania elektronického obchodu). Cookies nie sú programy, ktoré by mohli spôsobiť škodu na počítači užívateľa.

Spoločnosť Cosmetic Trade s.r.o. si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom (hackerom). V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Na žiadosť užívateľa podnikne spoločnosť Cosmetic Trade s.r.o. všetky finančne primerané kroky k odstráneniu všetkých osobných dát daného užívateľa.

Tieto podmienky sú platné od 4.4.2014.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Kompozícia vône

Kompozícia vône

Všetci máme svoju obľúbenú vôňu. Keď sa nás na ňu niekto spýta, len zriedka sme mu schopní dať jednoslovnú…

Materiály esenciálnych olejov

Materiály esenciálnych olejov

Materiály použité na extrakciu vonných olejov môžu byť rastlinného, živočíšneho alebo syntetického pôvodu.…

Typ vône

Typ vône

V súčasnosti ja na trhu nespočetné množstvo vôní a parfémov. Keby sa pri ich výbere máme spoliehať len na klasický…

Metódy výroby parfému

Metódy výroby parfému

Na počiatku zrodu každého originálneho parfému je „veľký nos“. Tak sa nazývajú profesionálni parfuméri s neobyčajnou…